Search
  • Menjar conscient
  • planesesmail@gmail.com
    Tel. 658 838 860
Search Menu

Productes

VERDURES

Les verdures provenen principalment del nostre hort i dels horts d’altres pagesos de l’Empordà amb els que col·laborem. En aquest cas el preu de les verdures està garantit i és el que teniu a la taula a continuació. Quan hi ha un producte de temporada que no està disponible ni al nostre hort ni al dels pagesos de l’Empordà amb els que col·laborem llavors el portem d’altres llocs amb el criteri de que sigui el més local possible, normalment del Llobregat o de València. En aquest cas el preu no està garantit i varia cada comanda. La procedència sempre està indicada al catàleg en el moment de fer la comanda.

Preus Verdures


FRUITES

La fruita no és nostre. Amb els altres pagesos de l’Empordà amb els que col·laborem ens organitzem per a aconseguir fruita ecològica el més local possible i en la mesura del possible directament del productor. Normalment ve del Llobregat, de Lleida i de la Catalunya Nord. La procedència sempre està indicada al catàleg en el moment de fer la comanda. Els preus poden variar setmanalment. Els preus de la taula que teniu a continuació són una mitjana dels preus de l’any passat per a que us pugueu fer una idea.

Preus Fruita


ALTRES PRODUCTES

També oferim altres productes de productors locals i ecològics per ajudar a recolzar altres projectes i per a facilitar-vos que pugueu gaudir de producte local i ecològic a casa vostra amb tota comoditat. A la taula que teniu a continuació teniu els preus i la referència del productor.

Preus Altres Productes


QUIN ÉS EL COST DE COMPRAR A PLANESES?

Hem elaborat una comparativa entre el preu que oferim a grups de consum i el preu de comprar a un supermercat ecològic i una cadena de supermercats no ecològics.

La cistella que hem fem servir com a exemple es molt complerta i variada, però només es demana una despesa mínima setmanal de 15€

Observant la part inferior del quadre veureu que si agafem la tarifa per grups de consum de Planeses com a referència, aquesta es un 50% mes barata que la de un supermercat ecològic i només un 10% mes alta que la de una cadena de supermercats no ecològics.

Comparativa