Search
 • Menjar conscient
 • planesesmail@gmail.com
  Tel. 658 838 860
Search Menu

Com funcionem amb els nostres consumidors?

A Planeses hem desenvolupat el sistema de gestió de comandes de la Cistella Suggerida. Aquest sistema ens permet als pagesos disposar d’una eina per a facilitar la programació anual i setmanal del nostre hort i a l’hora ofereix als consumidors el màxim de comoditat i possibilitat d’ajustar-se a les seves necessitats individuals. La cistella suggerida busca oferir a l’hora les avantatges de la cistella tancada i la cistella a demanda:

 1. d’una banda és com una cistella tancada individualitzada per a cada cistellaire que permet al consumidor tenir cada setmana una cistella adaptada a les seves necessitats sense haver de preocupar-se de fer la comanda,
 2. d’altre banda és com una cistella a demanda perquè permet de forma fàcil modificar tots els productes i fins i tot eliminar la cistella.

Com ho has de fer per rebre la cistella suggerida?

 1. Has d’omplir el formulari que trobaràs aquí sota  per a que nosaltres puguem disposar de les teves dades i del teu correu electrònic que és l’eina a traves de la qual cada setmana t’enviarem la informació de la teva cistella suggerida.
 2. Quan tinguem les teves dades nosaltres t’enviarem un correu que conté l’enllaç de la teva enquesta de preferències per a que nosaltres puguem conèixer les teves necessitats i si vols cistella setmanal o quinzenal. Amb aquesta informació nosaltres confeccionarem la teva cistella suggerida, que és una cistella individualitzada segons les necessitats que ens has indicat a l’enquesta de preferències i la disponibilitat setmanal de producte de temporada. Aquesta cistella té un preu variable segons els productes que suggerim cada setmana.
 3. Els divendres al migdia rebràs un correu amb els productes i cost de la teva cistella suggerida. Al mateix correu tens un enllaç que et permet editar la teva cistella i fer tots els canvis que vulguis (afegir i treure productes i fins i tot eliminar la cistella d’aquella setmana).
 4. Tens fins a dilluns a les 13:00 per a fer canvis totes les vegades que vulguis. Cada vegada que facis un canvi rebràs un correu que et mostrarà com queda la teva cistella.
 5. El dia de repartiment rebràs la teva cistella amb les modificacions que hagis fet. Si no ens has dit res (no has fet modificacions), rebràs la cistella suggerida que et vam proposar el divendres.

Quines són les condicions de repartició i el cost?

Les cistelles es reparteixen en caixes de plàstic. Per cada cistellaire i ha dos caixes de plàstic. El cost d’aquestes caixes s’assumeix a mitges entre el cistellaire i Planeses. Quan un cistellaire deixa de demanar cistelles se li retorna els diners de la seva caixa.
Les condicions i el cost de repartició depèn de si la cistella és individual o està dintre d’un grup de consum.

 1. Cistella individual. Per a poder portar la cistella a casa aquesta ha de tenir un cost mínim per cistella de 15€ (contant només la verdura i la fruita). A més hi ha un cost fixe per punt de repartició que és de 3€ a la Garrotxa, 4€ a la resta de comarques Gironines i 5€ a Barcelona. Això vol dir que si us poseu d’acord amb veïns i amics per a rebre la cistella al mateix lloc aquest cost es reparteix entre totes les cistelles que es descarreguen en aquell punt un dia determinat.
 2. Grup de consum. Als grups de consum la gestió de la cistella es igual que a la cistella individual. El grup de consum està format per un grup de consumidors que ens garanteixen entre tots una comanda mínima. Les cistelles als grups de consum no tenen un cost de distribució afegit, no hi ha un mínim de cost per cistella individual i els preus dels productes tenen una rebaixa del 16%.
 3. Tothom pot crear el seu grup de consum. La gestió i repartició en grups de consum és molt millor per a nosaltres i té moltes avantatges per al consumidor. Per això nosaltres us ajudem a crear el vostre propi grup de consum. Animeu-vos, és fàcil i té moltes avantatges!

Quines són les zones i dies de repartiment?

Per a poder ajustar al màxim els costos de repartiment hem de mirar que les parades estiguin accessibles dintre de les nostres rutes. Per això per saber si us podem repartir el millor es que contacteu amb nosaltres. Els dies i les zones generals de repartiment són els següents:

 • Girona i comarques properes: dimecres a la tarda
 • Garrotxa i comarques properes: dijous a la tarda
 • Barcelona i comarques properes: dijous a la tarda

Com es paguen les comandes?

A principis de cada mes fem un càrrec bancari per a cobrar les cistelles del mes anterior. Això es fa de forma individualitzada tant si és cistellaire individual com si és un cistellaire dintre d’un grup de consum.