Search
  • Menjar conscient
  • planesesmail@gmail.com
    Tel. 658 838 860
Search Menu

Grups de consum

TREBALLEM AMB GRUPS DE CONSUM I COOPERATIVES

Per a Planeses, un Grup de Consum és un grup de consumidors que es coordinen per a rebre les seves cistelles en un mateix punt de recollida i que garanteixen una compra setmanal mínima de 100€ (a les comarques de Girona) i 200€ (a les comarques de Barcelona); comptant només la verdura i la fruita i sumant les comandes de tots els consumidors que s’han agrupat. Un grup de consum es pot fer amb la família, amb un grup d’amics, a la feina, a l’escala de veïns, entre membres d’una associació o centre on us trobeu per a fer activitats, famílies de l’escola Les condicions dels grups de consum són les mateixes que les cooperatives.

grupdeconsum4

Quines avantatges te un grup de consum?

A Planeses treballar amb grups de consum ens facilita molt la gestió i ens permet oferir millors condicions:

  • els grups de consum tenen un descompte del 16% sobre els preus del nostre catàleg
  • no hi ha cost de transport afegit
  • no hi ha consum mínim per família, el mínim de 100€ (a les comarques de Girona) i 200€ (a les comarques de Barcelona) es per a la suma de tot el grup
  • el grup de consum facilita la gestió per utilitzar els espais de trobada i de realització de cursos i tallers que estem preparant a Planeses.

Quines feines implica un grup de consum?

La gestió de les comandes i l’elaboració de les cistelles es fa individualitzada (és la mateixa feina que una cistella normal). La feina d’un grup de consum és ajudar a buscar les famílies per arribar al mínim de 100€ (a les comarques de Girona) i 200€ (a les comarques de Barcelona), segons el consum poden fer falta entre 5 i 10 famílies i trobar el punt de recollida de les cistelles.

Us ajudem a muntar un grup de consum

Nosaltres us ajudem a muntar un grup de consum venint a fer-vos una xerrada o millor encara podeu venir a fer una visita a Planeses per a conèixer directament el projecte.