Search
  • Menjar conscient
  • planesesmail@gmail.com
    Tel. 658 838 860
Search Menu

Nou diseny de l’Hort i producció propia per els propers mesos

Jairo Restrepo i l’equip d’Agricultura Regenerativa treballant sobre el diseny de Planeses.

El nou disseny de l’hort conservarà alguns dels aspectes del disseny anterior com la integració i associació de diferents grups de cultius, el cicles de rotació de 5 períodes i els llits de cultiu lliures de compactació.

Les novetats son un canvi en l’orientació i la mida de les parcel.les per a una major flexibilitat i optimització de l’espai, per poder treballar amb noves eines i noves tècniques de cultiu i permetre integració d’altres elements com l’habitat de fauna auxiliar o la inclusió de l’aviram en les rotacions.

Durant el període de transició des de aquest moment fins la primavera mantindrem prou espai per la plantació d’hortalises com els alls tendres, la ceba tendra, pèsols, faves, ruccula, ravenets, etc i seguirem dintre del petit hivernacle amb una mica de bleda, coriandre i enciam. Els ous es mantindran, els pollastres aniran arribant, i tenim moltes conserves bonissimes al rebost.

A la primavera sembrarem tot lo de sempre i moltes novetats. A finals de primavera i estiu es preveu , si el temps acompanya, molta abundància i varietat de producció pròpia sortint de l’hort.

Seguirem treballant amb altres productors ecològics de la Garrotxa, de l’Empordà per el seu clima mes suau, i de la Catalunya Nord per la profesionalitat i bona qualitat del producte, per poder portar-vos durant aquests mesos de fred i de canvis una cistella interessant i variada, però també per seguir col·laborant amb altres pagesos amb la programació i venta dels cultius, estimulant així l’economia local i els petits productors ecològics de la regió.

Bé, fins aviat!

Leave a Comment

Required fields are marked *.