Search
 • Menjar conscient
 • planesesmail@gmail.com
  Tel. 658 838 860
Search Menu

PERQUÈ A PLANESES T’AJUDEM A CUIDAR LA TEVA SALUT?

cropped-21.jpg

 1. Cultivem els nostres productes de manera ecològica per a que no continguin productes químics de síntesi.
 2. Elaborem els nostres biofertilitzants a partir de farines de roca de pedra basàltica de Castellfollit de la Roca, riques en minerals, i microorganismes que transformen aquests minerals per a que siguin més fàcilment assimilables per la planta. Això ens permet obtenir una verdura de més qualitat.
 3. Els nostres animals, gallines i pollastres, pasturen diàriament herba fresca permetent-nos obtenir una carn de més qualitat i ous amb propietats, com el contingut en àcid fólic, molt superiors als ous alimentats només amb pinso ecològic. 
 4. Fem servir una aigua de reg de qualitat, sense contaminants.

Més informació.

PERQUÈ A PLANESES CONTRIBUÏM A CUIDAR LA SALUT DE LA NOSTRA TERRA?

3B(papallona)

 1. Hem recuperat una finca que estava abandonada buscant noves maneres de treballar que ens permetin aprofitar i millorar la conservació dels diferents elements de l’entorn: camps, alzinar, bosc de ribera.
 2. Busquem tècniques que aprofitin i potenciïn els recursos de la zona per a regenerar un sòl viu, amb més matèria orgànica i més biodiversitat.
 3. Ens esforcem per a reduir l’ús de combustibles fòssils a la nostre feina. 

Més informació.

PERQUÈ A PLANESES PODEM OFERIR PRODUCTE LOCAL I ECOLÒGIC MÉS ASEQUIBLE?

grupdeconsumportadajpg

 1. Som productors i venem directament els productes dels nostres camps i d’altres pagesos de l’Empordà amb els que col·laborem. Més informació.
 2. Busquem tècniques per aprofitar al màxim el potencial que ens ofereix el nostre entorn per això produïm verdures, ous, pollastres i estem plantant fruiters. Més informació.
 3. Busquem noves maneres d’oferir els nostres productes (més informació) i relacionar-nos amb els consumidors (més informació).
 4. Participem amb el sistema Wwoof de formació i voluntariat en agricultura ecològica.